Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO’da Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Yapıldı

İTSO Korona virüs (Covid-19) tedbirleri dikkate alınarak video konferans yöntemiyle Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

İTSO’da Mayıs Ayı Meclis Toplantısı  Video Konferans Yöntemiyle Yapıldı

Gündem   A+a-

  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Korona virüs (Covid-19) tedbirleri dikkate alınarak video konferans yöntemiyle Meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Yeterli çoğunluğun sağlandığı Olağan Meclis toplantısına İTSO Meclis Başkanı Okan Belli Video Konferans yöntemiyle bağlanırken, İTSO Meclis Başkan yardımcısı Tuncay Paşaoğlu, Meclis toplantısını gerçekleştirdi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve İTSO Genel sekreter yardımcısı Özkan Yalçın’ın hazır bulunduğu Meclis toplantısına, Meclis üyeleri Korona virüs tedbirleri kapsamında cep telefonları ile canlı olarak bağlandılar.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında; “Tedbirler dikkate alınarak Mayıs ayı olağan Meclis toplantısını birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu sürecin bir an önce sona ermesi, ülkemizin ekonomik, sosyal yönden normale dönmesini istiyoruz. Bu zorlu süreçte TOBB ve İTSO olarak üyelerimiz ve Kobilerimiz için Nefes kredisi verildi. Bu kredilerin bölgemiz ekonomisine ve üyelerimize biraz olsun nefes aldıracağını temenni ediyoruz” dedi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısında, Meclis Başkan yardımcısı ve Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Toplantıda Meclis üyeleri de söz alarak görüş ve temennilerde bulundular.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı olağan Meclis toplantısında gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar