Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yenilgi iş kazasıymış (!)

TFF 2. Lig Yükselme Grubunda mücadele eden İskenderun Demirçelikspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, Göngören Belediyespor'a karşı sahalarında aldı

Spor   A+a-

TFF 2. Lig Yükselme Grubunda mücadele eden İskenderun Demirçelikspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, Göngören Belediyespor'a karşı sahalarında aldıkları yenilgiyi '' kazası'' olarak değerlendirdi ve bunu talefi edecek güce sahip olduklarını ifade etti.

Özköylü, yaptığı açıklamada, grupta her takımın güçlü olduğunu ve her türlü sonucu alabileceğini, Göngören Belediyespor maçında iş kazası yaşadıklarını, ancak bunu talefi edebilecek güce sahip olduklarını söyledi. Özköylü, ''Kazanmak istediğimiz maçtı ancak, en kötü oyunlarımızdan birini oynadık. Kendi sahamızda bu sonuç hiç de iyi olmadı, ancak grubumuz güçlü takımlardan oluşuyor, her takım her sonucu alabilir, bu bizim için bir iş kazasıydı. İyi bir takımız, bu kazayı telafi edebilecek güce sahibiz. Mücadelemizi bundan sonraki maçlarımızda yılmadan sürdüreceğiz ve zirve mücadelesi veren takımların içersinde yer alacağız'' şeklinde konuştu.
Son maçta kötü oynadıklarını ve şansızlıklar yaşadıklarını anlatan Özköylü, ''Maça hızlı başlayan bizdik, ilk yarı rakibimizin ciddi anlamda bir atağı vardı o da bizim savunma hatamızdan kaynaklandı ve tek şutları gol oldu. İkinci yarıya da iyi başladık ancak bireysel hata nedeniyle orta alanda kaptırdığımız top gol oldu ve 0-2'lik durum da oyuncularım demoralize oldu, ancak bu kadar kötü oynamamıza rağmen pes etmedik ve golü de bulduk, ancak şansız günümüzdeydik'' diye konuştu.
Hakem kararlarına görüş bildirmeyi doğru bulmadığını ancak, verilmeyen penaltı pozisyonlarının canlarını yakmaya devam ettiğini kaydeden Özköylü, ''Bu maçımız da da bir penatlı pozisyonumuz es geçildi. Hakemin takdiri, ancak oyuncu arkadaşımızın da ifadesi penaltı olduğu yönünde. Buna sığınmak da doğru değil ama verilmeyen penaltı pozisyonları yüzünden canımız yanmaya devam ediyor'' dedi.
Maça gelen taraftarlara da teşekkür eden Özköylü, ''Onlara galibiyet hediye etmek isterdik, bir iş kazası yaşadık, bu tür kazaları her takım yaşayabilir, ama bu takıma, bu çocuklara güvenin, tüm İskenderun bu takıma güvensin, güçlü bir takımız, bu işin üstesinden gelebiliriz'' şeklinde konuştu.
Özköylü, haftayı bay geçirecek İskenderun Demirçelikspor'da sakatlığı süren Özgür'ün Perşembe gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağını bildirdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar