Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Belen   A+a-

 Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
"Dua ve ibadetlerle içimize çektiğimiz, rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek, Ramazan Bayramına buruk da olsak kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Millet olarak bu yıl muhabbetle kucaklaşamayarak, Ramazan Bayramı'nı evlerimizde geçireceğiz. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasak kararına, vatandaşlarımızın harfiyen uyacağına inanıyor ve sizlere güveniyorum. İnşallah, millet olarak yaşadığımız bu sıkıntılı günleri, yekvücut olarak atlatacağız.
Vatandaşlarımızın belirtilen kurallara uyması neticesinde inşallah önümüzdeki günlerde hayatımız normalleşecek ve sımsıkı sarılacağımız, hasret gidereceğimiz güzel günleri hep birlikte göreceğiz. Korona virüs salgınının bir an önce sona ermesi ve hastalarımızın şifa bulması en büyük arzumuzdur.
Belen Belediyesi olarak bu mübarek ayda ulaşabildiğimiz tüm yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gücümüzün yettiğince hiçbir ayrım yapmaksızın yardım eli uzatmanın çabası içinde olduk. Rabbim bizlerin ve yardım yapanların hayırlarını kabul eylesin.
Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, başta 'sağlık' olmak üzere, barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini, Belenli hemşerilerimin ve İslam aleminin, mübarek Ramazan Bayramı'nı canı gönülden kutluyor, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından, büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Sağlıcakla kalın." İfadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar