Skip Navigation Links

Mekanın Cennet Olsun Hulusi Baba…

Hulusi Genelioğlu, ailesi, dostları, sevenleri ve çalışanlarının katıldığı törenle İskenderun Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Mekanın Cennet Olsun Hulusi Baba… Web
TV

Gündem   A+a-

 Dün vefat ederek tüm sevenlerini derinden üzen, bölgemizin önemli sanayicilerinden kömür ve lojistik sektörünün duayen isimlerinden Hulusi Genelioğlu, ailesi, dostları, sevenleri ve çalışanlarının katıldığı törenle İskenderun Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
88 yaşında hayata veda eden I-Peks A.Ş. ve EGG Lojistik Kurucusu Hulusi Genelioğlu, babacan tavırları, esprili kişiliği, yardımseverliği, nezaketi, dürüstlüğü ve insani değerlere verdiği önemle tanınıyordu.
Ailesi ve tüm sevenlerinin büyük üzüntü yaşadığı Hulusi Genelioğlu’nun cenaze törenine, Sarıseki eski Belediye Başkanı Bülent Özer, AK Parti geçmiş dönem ilçe başkanlarından Ayhan Bodur, Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım ve daha çok sayıda isim katıldı.
Hulusi Genelioğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mekanın Cennet Olsun Hulusi Baba…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet