Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ak Parti Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı'dan İGC'ye Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı'dan İGC'ye Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Özel ve Başkan  Tosyalı'dan İGC'ye ZiyaretWeb
TV

Gündem   A+a-

 Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.
Türkiye’nin koronavirüsle sağlık, ekonomi ve sosyal hayat açısından mücadelesini özetleyen Milletvekili Abdülkadir Özel, tüm Dünya’da ekonomik ve askeri açıdan en güçlü ülkelerin dahi çaresiz kaldığı, Türkiye’nin ise sağlık, ekonomi ve sosyal hayat anlamında çok başarılı bir süreci yaşadığını söyledi.
Bilim kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda uygulamaya konulan tüm tedbirlerin, kısıtlama ve yasakların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Abdulkadir Özel, maskelerin karaborsaya düşmesi veya fahiş fiyatla satılmasının da üretici firmalarla yapılan protokollerle engellendiğine vurgu yaptı.
Türkiye’de ihtiyaç sahiplerinden, esnafına, sanayicisinden, tarım kesimine kadar destek ödeneklerinin kısa sürede ulaştırıldığını belirten Vekil Özel, sağlık, ekonomik ve sosyal hayat üçgeninde alınan tüm kararların olumlu sonuçlarının koronavirüsün yayılma hızının düşmesinde etkili olduğuna vurgu yaptı.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, sürecin ilk günlerinden itibaren, maske üretimi, cadde ve sokakların dezenfeksiyonu, ihtiyaç sahiplerinin tüm eksiklerinin giderilmesi konularında çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi.
İskenderun Belediyesi’nin 100 kişiden oluşan Vefa Sosyal Destek Grubu’nun 24 saat esasına dayalı bir çalışma şekliyle salgınla mücadelede büyük fedakarlık yaptığını belirten Başkan Tosyalı, salgının önlenmesinde, bulaşma hızının düşmesinde hem alınan tedbirlerin, hem belediyenin uygulamalarının hem de vatandaşların sağduyulu olmasının etkili olduğunu ifade etti.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven de yaptığı açıklamada, parti olarak hazırladıkları maskeleri vatandaşlara dağıttıklarını belirterek, üyelerinden 65 yaş üstü olanlara özel ilgi göstererek ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çaba sarf ettiklerini söyledi.
Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı Cemiyet hizmet binasında masa tenisi oynayarak enerjilerini gözler önüne serdiler.
 
 
 
Ak Parti Milletvekili Özel ve Başkan  Tosyalı'dan İGC'ye Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar