Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay’ın Her Noktasında “Önce Yaya” Hassasiyeti

HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde halkın can güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay’ın Her Noktasında “Önce Yaya” Hassasiyeti

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde halkın can güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için çalışmalarını il genelinde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sürücüleri uyarmak amacıyla yavaşlamaları ve durarak yayalara geçiş hakkı vermelerini sağlamak amacıyla ‘Önce Yaya’ şablonlarını çizdi.
HBB yetkilileri yaptığı açıklamada Antakya ilçesi Gazi Mahallesi Şehit Murat Nuraydın Caddesi ve Süleyman Sah Caddesi’nde, Defne ilçesi Turunçlu Mahallesi’nde ve Eski Kırıkhan yolunda da 6 adet ‘Önce Yaya’ şablonlarını çizdiklerini belirtti.
Kentin birçok noktasında güvenli ulaşım sağlanabilmesi ve sürücülerin daha dikkatli olmaları amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen ekipler, Defne ilçesi Turunçlu Mahallesi’nde 7 adet düşey trafik uyarı levhası montajı ve 1 adet de yaya geçidi çizimi gerçekleştirdiklerini belirterek Antakya ilçesine bağlı Güzelburç Mahallesi İnönü ve İstiklal Caddesinin birleştiği noktaya 2 adet kasis uyarı levhası montajı yaptıklarını belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar