Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Karamehmetoğlu ve Başkan Yavuz Yetimleri Unutmadı

Karamehmetoğlu ve Yavuz,devletimizin sevgi ve şefkatli yüzüyle yetimlere ziyarette bulundu.

Kaymakam Karamehmetoğlu ve Başkan Yavuz Yetimleri Unutmadı

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, her yıl Ramazan-ı Şerifin 15. günü kutlanan Dünya yetimler günü dolayısıyla yetim çocuklara Devletin Sevgi ve Şefkatli yüzü ile ziyarette bulundu.
8 Mayıs 2020 Cuma günü yapılan ziyaretlerde yetim çocuklara hediyeler takdim eden Kaymakam Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yaptıkları ortak açıklamada; “Bizler toplum olarak asil bir milletiz. Her zaman mazlumların yanında olduğumuz gibi yetim ve öksüz çocuklarımızı da sahiplenerek, onların geleceğini aydınlatmak için elimizden gelen bütün gayretleri göstermeye devam edeceğiz. Yetimlerimizin huzur bulması, dünyanın huzur bulması demektir. Yetimlerin horlanmadığı, sahipsiz bırakılmadığı, insani değerlerin yeniden zirve yaptığı bir dünya olması dileğiyle 8 Mayıs Dünya Yetimler Günü hayırlara vesile olsun.
Gelin hep birlikte öksüz ve yetimlerimizi sevindirelim, onlara sahip çıkmaya devam edelim. Ne mutlu yetimin başını okşayan, eğitimine yardımcı olanlara. Ne mutlu onların haklarını koruyup kollayan, şefkat elini uzatanlara.” UNUTMAYALIM Kİ YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER” Dediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar