Skip Navigation Links

Nike Halı Saha için kayıtlar başladı

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen toplantıyla duyurulan Nike Halı Saha Futbol Turnuvasına katılım için kayıtların devam ettiğini hatırlatan Hatay Amatö

Spor   A+a-

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen toplantıyla duyurulan Nike Halı Saha Futbol Turnuvasına katılım için kayıtların devam ettiğini hatırlatan Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2. Başkanı Ayhan Dik, bu güne kadar ki ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ortaklığında ve Nike’ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan turnuvalara katılmak isteyenlerin en geç 19 Mart’a kadar kayıt yaptırabileceklerini kaydeden Dik, “Daha önce de belirtildiği gibi 15–19, 20–35 yaş grupları olacak. Turnuvalar 27 Mart’ta başlayacak ve 2 Mayıs’a kadar devam edecek. 2 Mayıs’ta final maçları oynanacak. Takımlarımız 5+1, 2 yedek ile toplam 8 kişiden oluşacak. Bunların katılım ücretleri takım başı 80 TL olarak belirlendi. Maçlar İskenderun Belediyesi’nin sahasında oynanacak. Kayıt için son gün 19 Mart. Kayıtlar Ünüvar Spor önündeki stantta ve Fenerbahçeliler Derneğinde yaptırılabilir. Bugüne kadar ilgi oldukça yoğun.
Halkımıza duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet