Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Sokak Hayvanlarına Mama Bıraktı

İskenderun Belediyesi ekiplerince, sokakta yem bulma sıkıntısı yaşayan kedi ve köpekler için sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara mama,

Başkan Tosyalı Sokak Hayvanlarına Mama Bıraktı

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi ekiplerince, sokakta yem bulma sıkıntısı yaşayan kedi ve köpekler için sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara mama, yem ve su bırakılıyor.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da, içerisinden geçtiğimiz şu zorlu günlerde yiyecek bulmakta sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarına Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri ve İskenderun Belediyesi Çevre Koruma Kontrol ekipleri ile birlikte yem, su ve mama bıraktı.

BAŞKAN ONLARI UNUTMADI

Çalışmalara katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da kedi ve köpeklere mama verdi.
Başkan Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada, hayvanların önemine değinerek, onlara sahip çıkmanın ve yiyecek temin etmenin insani bir görev olduğunu aktardı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yiyecek bulmakta sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyoruz. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri ve Çevre Koruma Kontrol ekiplerimiz ile birlikte sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara yem, mama ve su bıraktık. Sokak hayvanlarını bu süreçte yalnız bırakmayacağız” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet