Skip Navigation Links

3. Lig yolunda son randevu Pazar günü

TFF 3. lige çıkma mücadelesi veren Y. İskenderunspor, Elazığ Belediyespor'u 1-0 yenerek Malatya grubu finaline yükseldi.

Spor   A+a-

TFF 3. lige çıkma mücadelesi veren Y. İskenderunspor, Elazığ Belediyespor’u 1-0 yenerek Malatya grubu finaline yükseldi.
İlk maçta Ş. Urfa Birecik Belediyespor’u 3-2 yenerek, Elazığ Belediyespor’un rakibi olan Y. İskenderunspor, maça kontrollü başladı. İlk 15 dakikada rakibini tartan turuncu-mavili ekip, daha sonra oyun üstünlüğünü eline geçirerek ataklar geliştirmeye başladı.İlk yarıda Özgür ve Zeyni ile etkili olan İskenderun temsilcisi, sayısız gol fırsatlarına rağmen ilk yarıyı golsüz berabere kapattı.
İkinci yarıya golü düşünen bir ekip görüntüsü veren Y. İskenderunspor, sağlı sollu yönlerden geliştirdiği ataklarla rakip kaleye yüklendi. Bu dakikalarda da özellikle Özgür, Kaptan Ender, Hakan ve Zeyni ile gol fırsatları yakalayan turuncu-mavili ekip, defansı geçerken kalecide takıldı.
Karşılaşma boyunca beklenen gol, 53. dakikada geldi. Bu dakikada Özgür-Sinan paslaşmasının ardından topa sahip olan kaptan Ender, bir iki futbolcuyu çalımladıktan sonra topu Zeyni’ye kazandırdı. Zeyni de, savunmayı çalımladıktan sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Zeyni, çektiği sert şutla Elazığ Belediyespor’run filelerini havalandırdı; 1-0.
Golün ardından savunma güvenliğini elden bırakmadan ataklarına devam eden turuncu-maili ekip, iyi organize olduğu maçı 1-0 kazanarak Malatya Grup finaline yükseldi.
RAKİP K.MARAŞ BELEDİYESPOR
Elazığ Belediyespor’u yenen Y. İskenderunspor finalde, Ş. Kamil Belediyespor’u 3-0 yenen K. Maraş Belediyespor ile karşılaşacak. Turuncu-mavili ekip, pazar günü saat 15:00’da oynayacağı maçı kazanması durumunda ikinci tura yükselecek.
BAŞKAN UYSAL DAHA FAZLA DESTEK BEKLİYORUZ
Maçın ardından açıklamada bulunan Y. İskenderunspor kulüp Başkanı Sedat Uysal, ilk iki maçı kazanarak Malatya grup finaline yükselmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydederek, İskenderunlu futbolseverlerden daha fazla destek beklediklerini söyledi.
Kulüp Başkanı Uysal, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirerek “Sezon başında ortaya koyduğumuz şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek istiyoruz. Son oynadığımız iki maçta 3. ligi ne kadar çok istediğimizi gösterdik. Bizler iyi oynuyoruz. Bu oyunu ve başarılı sonuçları almayı sürdürmek için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Şu ana kadar taraftarlarımız bizi Malatya’da yalnız bırakmadı. Daha büyük bir coşku ve destek gelmesi durumunda şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyebiliriz” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet