Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Zabıta'dan 65 Yaş Üstü Hassasiyeti

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 65 yaş üstü ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor.

Arsuz Zabıta'dan 65 Yaş Üstü Hassasiyeti

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi, bir yandan koronavirüs salgını ile ilgili dezenfekte, sterilizasyon ve çevre temizliği çalışmalarına devam ederken, diğer yandan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta içi esnafları denetliyor. Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşların maaşlarını çekiyor, ilaca ihtiyacı olanların ilaçlarını alıyor ve diğer alışveriş ihtiyaçlarını karşılıyor. Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağında açık olan fırınlar, eczaneler, sağlık merkezleri gibi yerleri de denetleyerek kurallara uyulup uyulmadığını kontrol ediyor. Yolda kalan nakliyat kamyonundan, su tesisatçısı ihtiyacı olan vatandaşımıza ve aç kalan can dostlarımıza kadar herkese yetişmeye çalışan ekipler, gün boyu görevlerini özveriyle yerine getirdiler.
Belediyenin üzerine düşen tedbirleri aldığını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm birimlerimizle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bir yandan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde dezenfekte işlerine devam ederken, bir yandan Temizlik İşleri Müdürlüğümüz çevre temizliği konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Vefa Sosyal Destek Hattına ve Belediyemize gelen taleplere yardımcı olmak adına 65 yaş üstü dışarı çıkamayan vatandaşlarımıza; gerek maaşın çekilmesi konusunda, gerekse eczane, ekmek gibi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Hep birlikte bunu aşacağız. Yeter ki kurallara uyalım. Mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya özen gösterelim, “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar