Skip Navigation Links

Asaşspor'a Nefis Jest

Amatör futbola yaptığı katkılarla adından söz ettiren Nefis Kuruyemiş, Bölgesel Amatör liginde İskenderun'u temsil eden Asaşspor'a anlamlı bir jest ya

Spor   A+a-

Asaşspor’a Nefis Jest 
Amatör futbola yaptığı katkılarla adından söz ettiren Nefis Kuruyemiş, Bölgesel Amatör liginde İskenderun’u temsil eden Asaşspor’a anlamlı bir jest yaptı.
Son üç yıldır İskenderun’daki amatör takımlara sponsorluk yaparak büyük katkı sağlayan Nefis Kuruyemiş Bölge Müdürü Ahmet Yücelen, Kayseri Talasgücü karşılaşması öncesinde Asaşspor’a akşam yemeği verdi.
Yemeğe, İkinci Başkan Suat Atasever başta olmak üzere takım tam kadro katıldı. İskele Kafe’de verilen akşam yemeğine ilişkin değerlendirmede bulunan Nefis Kuruyemiş Bölge Müdürü Ahmet Yücelen, birkaç yıldan bu yana amatör takımlara malzeme desteğinde bulunduğunu hatırlatarak, bundan da büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Ahmet Yücelen, Asaş Filtre’nin futbola verdiği katkının çok büyük olduğuna işaret ederek “Asaşspor’u büyük beğeni ve hayranlıkla yıllardır takip ediyorum. Beni bu takıma hayran eden Asaş Filtre’nin spora yaptığı katkıdan dolayıdır. Bölgemizin katma değerinin yanında sporuna da katkı vermesi alkışlanacak bir davranıştır. Diğer firmalarımızın da Asaşspor’u örnek alarak kent futboluna destek vermelerini bekliyorum” diye konuştu.
Yücelen, Asaşspor’un ilk kez katıldığı Bölgesel Amatör Ligi’nde başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.
ATASEVER: BU JEST ÇOK ANLAMLI
Asaşspor İkinci Başkanı Suat Atasever ise, futbola yeteri kadar destek verilmediği günümüzde Nefis kuruyemiş Bölge Müdürü Ahmet Yücelen’in bu hareketinin çok anlamlı ve örnek teşkil edecek türden olduğunu ifade etti.
Nefis Kuruyemiş’in birçok takıma katkı sağladığını gururla takip ettiğini anlatan Suat Atasever “Ahmet Beyin futbolu çok sevdiği yaptığı katkılarla ortaya koyuyor. Sevmesi yetmedi bir de destek sağlıyor. Her firma nefis kuruyemiş gibi davranırsa İskenderun futbolu çok daha ileriye gider. Gerek Asaş Filtre’nin ve gerekse de Nefis Kuruyemiş’in davranışları örnek alınması gerekiyor” diye konuştu.
Atasever, verilen yemekten dolayı firmanın Bölge Müdürü Yücelen’e teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet