Skip Navigation Links

Başkan Savaş Çocukları Unutmadı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinde kalan çocukları unutmadı.

Başkan Savaş Çocukları UnutmadıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinde kalan çocukları unutmadı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukların sosyal gelişimine destek olmayı sürdürüyor.
Çocukların evdeki zamanlarını verimli geçirmeleri amacıyla Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda HBB personelleri gerekli hijyen koşullarını sağlayarak çocuklara hikaye kitapları, satranç takımı ile eğitici ve öğretici oyuncaklar hediye etti.
“ÜLKEMİZİN EN DEĞERLİ VARLIKLARI ÇOCUKLARIMIZDIR”
Başkan Savaş, “ Biliyoruz ki ülkemizin en değerli varlıkları çocuklarımızdır. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza nasıl davranırsak ve onları nasıl yetiştirirsek onlardan da ülkemiz adına alacağımız verim o kadar mükemmel olur. Bu bilinçle evden çıkamayan çocuklarımıza ve bu zor günlerde onlara en iyi öğretmenliği yapan ailelerine binlerce kitap ve oyuncak ile destek olmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin büyüğü, yarınlarımızın umudu olan çocuklarımıza gereken özeni gösterelim, onları sevelim ve koruyup eğitelim. Sağlıklı ve huzurlu toplumlar ancak bu şekilde mümkün olacaktır. Sağlıcakla kalın, huzurlu kalın ve lütfen evde kalın ”dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Savaş Çocukları Unutmadı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet