Skip Navigation Links

Korona Virüsle Mücadele Kapsamında Maske Dağıtımı Gerçekleştirildi

Hatay Valiliği tarafından Belen'e gönderilen 2000 adet maske Belen Kaymakamlığınızca teslim alındı.

Korona Virüsle Mücadele Kapsamında Maske Dağıtımı Gerçekleştirildi

Belen   A+a-

 Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını riskini önlemeye yönelik alınan tedbirler kapsamında Hatay Valiliği tarafından Belen'e gönderilen 2000 adet maske Belen Kaymakamlığınızca teslim alındı.
Teslim alınan maskeler Belen Kaymakamlığı tarafından, halkın alışveriş amacı ile uğradığı esnaflara ve pazar yerlerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.
Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda hazırlanan maskeler, Sayın Valimizce tüm ilçelere teslimi sağlanarak, ücretsiz olarak, kamu personellerimize, esnaflarımıza ve Pazar yerine alışveriş amaçlı gelen maskesi bulunmayan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtımına başlanıldığını açıkladı.
 
Başta Sağlık Kurumlarımız, Emniyet Teşkilatımız ve tüm kurumlarımızla, Ülke olarak bu salgın hastalık tehdidinden en az zararla çıkmak için topyekün bir mücadele içerisine girmiş bulunuyoruz. Biz vatandaşlarımız için böylesine yoğun bir gayretin içerisindeyken, vatandaşlarımızdan ricamız, sık sık açıklamalarda bulunduğumuz Genelgeler, İl Hıfzıssıhha Kurulu, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda alınan kararlara uyarak alınan tedbirlerin uygulanması konusunda bize yardımcı olmalarıdır.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet