Skip Navigation Links

Arsuz Kurtbağı ve Üçgüllük’te Sorun Yok!

Hatay’ın Arsuz ilçesi Kurtbağı Mahallesi’ne İstanbul’dan gelen bir vatandaşın Koronavirüs testinin pozitif çıkması bölge halkında paniğe neden olmuştu

Arsuz Kurtbağı ve Üçgüllük’te Sorun Yok!

Arsuz   A+a-

Arsuz Kurtbağı ve Üçgüllük’te Sorun Yok!
 
Hatay’ın Arsuz ilçesi Kurtbağı Mahallesi’ne İstanbul’dan gelen bir vatandaşın Koronavirüs testinin pozitif çıkması bölge halkında paniğe neden olmuştu.
Gelişmeler, paniğe gerek olmadığını gösterdi.
Bilinçli olduğu öğrenilen vatandaş, aile hekimiyle sürekli görüştü ve sosyal izolasyon, karantina dahil, kimseyle yakın iletişim kurmadı.
İstanbul’dan memleketi Arsuz’un Kurtbağı Mahallesi’ne gelen vatandaş, durumundan şüphe etmiş aile hekimiyle de sürekli irtibat halindeydi.
İlk testi negatif çıktığı öğrenilen vatandaşın Üçgüllük Mahallesi’nde alışveriş için gittiği markete girmeden, dış basamaklardan siparişlerini vererek alış verişini yaptığı öğrenildi.
Vatandaşın gittiği Sağlık Ocağı ve markette her ihtimale karşı tüm dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı, alış veriş sırasında bulunan market yetkilisi de bu süreçte evinde kendini karantinaya aldı.
Sağlık ocağı ve markette yapılan tüm dezenfeksiyon çalışmalarının ardından hayat normal sürecinde devam ederken, markette her türlü maske ve eldiven tedbirleriyle beraber halka hizmet vermeğe devam ediyor.
Arsuz Üçgüllük ve Kurtbağı Mahallelerinde her şey normal seyrinde olmakla birlikte, söz konusu vatandaş hiç kimseyle yakın temasta bulunmadığından herhangi bir koronavirüs bulaştırma durumu da gerçekleşmedi.
Vatandaşta koronavirüs belirtilerinde artış göstermesi üzerine sağlık ocağı aile hekimini arayarak ambulans talebinde bulunuldu ve şuanda hastanede tedavisi sürüyor.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet