Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz Kendi Elleri ile Halkına Maske Dağıttı

Koronavirüsü (Kovid-19) ile ilgili Devletimizin göndermiş olduğu tedbir genelgelerini kendisi de bizzat katılarak harfiyen uygulamaya devam ediyor.

Başkan Yavuz Kendi Elleri ile Halkına Maske Dağıttı

Kırıkhan   A+a-

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüsü (Kovid-19) ile ilgili Devletimizin göndermiş olduğu tedbir genelgelerini kendisi de bizzat katılarak harfiyen uygulamaya devam ediyor.
Başkan Yavuz, kendi seri üretimini başlattığı maskeleri cadde ve sokaklarda, Pazar yerlerinde, resmi kurumlarda kendi elleri ile dağıtmaya devam ediyor.
06.04.2020 Pazartesi günü Cadde esnaflarına ve vatandaşlara kendi elleri ile maske dağıtan Başkan YAVUZ dağıtım esnasında yaptığı açıklamada; “ Dünyayı tehdit eden Koronavirüsü (Kovid-19) ile ilgili tedbir çalışmalarımız doğrultusunda tüm hemşerilerimize, esnaflarımıza, cadde ve sokaklarımızda maskesiz olan herkese Kırıkhan Belediyesi olarak ürettiğimiz maskeleri kendi ellerimizle dağıtıyoruz.
Ben insanlarımızı mümkünse evde olmaya, dışarda işleri varsa işlerini bitirdikten sonra süratle evlerine çekilmeleri noktasında da ikazlarda bulunuyoruz.
İnşallah Dünyada ki bu Koronavirüsü illeti bir an önce son bulur. İnsanlarımız tekrar özlediği hayata kavuşur.
EVDE KALALIM.! EVDE OLALIM.! SAĞLIKLI OLALIM.!, SEVDİKKLERİMİZE – ÇEVREMİZE İSTEMEDENDE OLSA ZARAR VERMEYELİM.!” Dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş