Skip Navigation Links

Asaşspor Hırs Küpü

Ersoy ' BAŞARIYA KENETLENDİK'

Spor   A+a-

 
 
Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör liginde (BAL) mücadele edecek olan Hatay’ın mavi beyazlı ekibi İskenderun Asaşspor, çalışmalarını teknik direktör Halit Ersoy nezaretinde sürdürüyor.
Yeni Sezon öncesinde kurduğu güçlü kadroyla 3.Lige çıkmayı hedefleyen İskenderun Asaşspor yeni transfer edilen futbolcuların diğer arkadaşlarıyla birlikte hırslı olmaları teknik heyeti sevindiriyor.
Asaşspor ‘un tecrübeli futbolcularından Rıfat Sapmaz ile Ali Özdemir’de yaptığı açıklamada “Tüm camiamız bize güvensin ve destek versin. Asaşspor’u 3.Lige çıkartmak için tüm arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız” dediler.
 
Ersoy “ BAŞARIYA KENETLENDİK”
 
Bölgemizin başarılı Teknik Direktörlerinden ve geçen sezon Asaşspor’u Bölgesel Amatör Ligine çıkma başarısını gösteren Teknik Direktör Halit Ersoy’da yaptığı açıklamada,”Yeni sezon öncesinde iyi bir kadro kurduk. Burada Kulüp Başkanımız Zeki Göçmen’e 2.Başkanımız Suat Atasever’e ve diğer yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bizlerinde görevi, desteğini esirgemeyen yöneticilerimize şampiyonluk hediye etmektir.Bunun içinde takım halinde başarıya kenetlendik” dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet