Skip Navigation Links

Bıktık Senden Envitec!!! Ya İşini yap Ya da Defol Git!!!

Envitec, Koronavirüs’le mücadele edilen, hijyen ve temizliğin had safhada önem taşıdığı bugünlerde mahallelerde çöp yığınları bırakmaya devam ediyor.

Bıktık Senden Envitec!!! Ya İşini yap Ya da Defol Git!!!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun’da belediyenin ve halkın başına bela olan katı atık (çöp) toplama ve ayrıştırma işini yapması gerekirken, yıllardır bu sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen Envitec, Koronavirüs’le mücadele edilen, hijyen ve temizliğin had safhada önem taşıdığı bugünlerde mahallelerde çöp yığınları bırakmaya devam ediyor.
Ne çöp toplama işini, ne de personel çalıştırmayı bir türlü beceremeyen Envitec, çöp toplama işini bırakıp kantarda tonaj yapan inşaat molozu, hafriyat malzemesi olan heryere süratle gidiyor.
Daha bugün İskenderun Cumhuriyet Lisesi arka sokağında, Modern Evler Mahallesi Şehit Polis Mehmet Yardımcı Caddesi, Bekbele, Denizciler, Mustafa Kemal, Arsuz ilçesinde de Karaağaç bölgesinde ve daha bir çok mahallede çöp yığını fotoğrafları çekildi.
Kaç dönemdir hiçbir belediye başkanının baş edemediği, uluslar arası yasalarla yerini sağlama aldığı bilinen Envitec, bir yandan bir çok mahallede çöp yığınları bırakırken, diğer yandan personel çıkarmaya devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bıktık Senden Envitec!!! Ya İşini yap Ya da Defol Git!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet