Skip Navigation Links

İdçspor'un Kampı Tamamlandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grubunda zirve hesapları yapan ekiplerden Güney Temsilcisi İskenderun Demir Çelik Spor'un İsdemir tesislerindeki 10 günlük kamp

Spor   A+a-

 
İdçspor’un Kampı Tamamlandı
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz grubunda zirve hesapları yapan ekiplerden Güney Temsilcisi İskenderun Demir Çelik Spor’un İsdemir tesislerindeki 10 günlük kampı tamamlanarak futbolculara 2 gün izin verildi.
İskenderun Demir Çelik Spor teknik direktörü Bülent Akan, kampın yararlı geçtiğini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunun bu sezon ilk kez aldığı karar doğrultusunda Spor Toto 2. liglere verdiği aradan yararlanan İskenderun Demir Çelik Spor’un 10 gün önce başlattığı kam çalışmaları tamamlandı. Sportif Direktör Mehmet Çetin, aralarında yeni sporcularında bulunduğu tüm futbolculara 2 günlük izin verildiğini ve çalışmaların Salı gününden itibaren devam edileceğini söyledi.
İskenderun Demir Çelik Spor Teknik Direktörü Bülent Akan, kampın yararlı geçtiğini belirterek, “Aldığımız karar doğrultusunda İsdemir tesislerinde başlattığımız kam çalışmalarında eski ve yeni futbolcularımızın kısa zaman olmasına rağmen bir birleriyle kaynaşması bizleri sevindirmiştir. Yararlı geçen kamp çalışması esnasında Adana Spor karşısında alınan galibiyet ve futbolcularımızın ortaya koyduğu güzel futbol bizlere cesaret vermiştir. Bundan sonra da daha fazla çalışıp ligde hedeflediğimiz vere ulaşmayı hedeflemekteyiz” dedi.
İskenderun Demir Çelik Spor Sportif Direktörü Mehmet Çetin’de yaptığı açıklamada, “Futbol Federasyonu tarafından verilen ara nedeniyle bazı futbolcuları renklerimize bağlamak için yaptığımız görüşmeler olumlu geçmektedir. Bu futbolcularla önümüzdeki günler içerisinde sözleşme imzalayıp isimlerini kamuoyuna açıklayacağız” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet