Skip Navigation Links

Özel ve Topal’dan Sonra Yayman da Bağışladı

Hüseyin Yayman da Ses Verdi!

 Özel ve Topal’dan Sonra Yayman da Bağışladı

Gündem   A+a-

 Özel ve Topal’dan Sonra Yayman da Bağışladı
Hüseyin Yayman da Ses Verdi!
Hatay Milletvekillerinden Serkan Topal ile Abdülkadir Özel maaş bağışlayarak toplumsal dayanışmaya örnek olmuşlardı. Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman da 3 aylık maaşını devlete bağışlayarak ihtiyaç olan bir alanda kullanılmasını istediğini duyurdu.
CHP Millitvekili Serkan Topal’ın 3 aylık maaşıyla erzak alınarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve ihtiyaç kolileri dağıtılacağı öğrenilirken, Milletvekili Abdülkadir Özel de 1 aylık maaşını İHH’ya bağışladığını duyurmuştu. Hüseyin Yayman da duyarsız kalmadı ve toplumsal dayanışmaya örnek olacak önemli bir adım atarak 3 aylık maaşını devlete bağışladı ve ihtiyaç olan bir alanda kullanılmasını istediğini söyledi.
Her üç milletvekili Topal, Özel ve Yayman bu hareketli örnek olup kamuoyunda büyük takdir görürken, diğer Hatay milletvekillerinin böyle bir hareket yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.
Milletvekili olmadan önce ekonomik durumları çok iyi olduğu bilinen tüm Hatay milletvekillerinin toplumsal kenetlenme ve dayanışmaya destek verip vermeyecekleri merakla bekleniyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet