Skip Navigation Links

Vatandaş Uyarılıyor, Tedbirler Artırıldı!

Mahallelerde Dezenfekte Çalışması Yapılıyor

Vatandaş Uyarılıyor, Tedbirler Artırıldı!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında gece gündüz çalışmaya devam ediyor.
Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında ekipler akşamları da caddelerde dezenfeksiyon çalışması yapıyor.

Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

Daha önce ilçe genelinde belirli periyotlar çerçevesinde devam eden dezenfekte işlemleri salgına karşı önleyici tedbir olarak iki katına çıkarıldı. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar kapsamında çöp konteynerleri çöplerin alınmasının ardından önce konteyner yıkama makinesi ile yıkanıyor, daha sonra da dezenfekte ediliyor.
 

Sahiller, Piknik Alanları Kapatıldı Halka Uyarı Anonsları Yapılıyor..

Cumhurbaşkanlığı tarafından salgına karşı yeni tedbirler genelgeyle açıklandı. Bu kapsamda 28 Mart 2020 tarihinden itibaren korona virüs ile mücadele sonuçlanıncaya kadar vatandaşların sahil bantlarında, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında toplanmaları ve piknik yapmaları yasaklandı.
Sahillerde balık tutmak, spor, yürüyüş vb. faaliyetleri yapmaları da bu kapsamında yasaklandı.

ZABITA DENETİMDE

Salgına karşı alınan tedbirlerin ardından Zabıta ekipleri harekete geçti. Zabıta ekipleri sahil bantlarında ve kent meydanlarında devriyelerini arttırdı. Ayrıca Zabıta ekipleri araç ile vatandaşları sokağa çıkmamaları konusunda uyardı.
 

Zabıtadan Pazar Yerlerinde Koronavirüs Uyarısı

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği denetim ve kontrollerde, semt pazarlarında faaliyet gösteren esnafa ve pazara gelen vatandaşa uyulması gereken hijyen kuralları hakkında bilgilendirme yapıyor.
Denetim ve kontrollerine devam eden zabıta ekipleri; kapalı ve semt pazarlarında faaliyet gösteren esnafa ve pazar alışverişini yapan vatandaşa uyulması gereken hijyen ve temizlik kuralları ile ilgili bilgiler verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vatandaş Uyarılıyor, Tedbirler Artırıldı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet