Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükseliş Koleji Uzaktan Eğitim Platformu İle Türkiye’ye Kapılarını Açtı

öğrencilerinin eğitimden yoksun kalmaması için tüm fedakarlığı gösteriyor.

Yükseliş Koleji Uzaktan Eğitim Platformu İle Türkiye’ye Kapılarını Açtı

Eğitim   A+a-

Yükseliş Koleji Uzaktan Eğitim Platformu İle Türkiye’ye Kapılarını Açtı
Bölgemizin en istikrarlı okullarından Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, corona virüs tedbirleri kapsamında öğrencilerinin eğitimden yoksun kalmaması için tüm fedakarlığı gösteriyor.
Bu süreçte yoğun bir çaba sarf eden Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü idareci ve öğretmen kadrosu öğrencilerine çevrimiçi platform üzerinden eğitimlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.
‘Evde Kal Eğitimsiz Kalma’ sloganı ile hareket eden Yükseliş Koleji Bilim Kampüs bu sistem ile tüm Türkiye’ye kapılarını açarken, vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor. Bu hafta yapılan online sınav ile %95 katılımın sağlandığı bu platformda öğrencilere vermiş oldukları eğitimin sağlamasını gerçekleştiriyorlar.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, okullara ara verilmesinden bu yana uzaktan eğitim platformu ile öğrencilerin eğitimden geri kalmamaları için eğitim kadromuz ile ellerinden gelen her türlü fedakârlığı ve özveriyi gösterdiklerini ve ülkemizin normal düzeye gelmesi ile yüz yüze eğitimle de öğrencilerin eksikliklerinin giderileceğinin altını önemle çizdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş