Skip Navigation Links

HBB Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Büyükşehir'den Döver ve Samankaya Mahallelerine Taş Duvar Çalışması

HBB Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, tehlike arz eden bölgelerde vatandaşların can ve mal güvenliğini güvence altına alacak hizmetlerini sürdürüyor.
 
Etkili yağışlar sırasında ulaşım güvenliğini sağlamak amacıyla tehlike arz eden bölgelerde önlemler alan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Defne ilçesine bağlı Döver ve Samankaya Mahallelerinde taş duvar çalışmalarına başladı.
 
Heyelan ve diğer risklere karşı can ve mal kaybının önüne geçmek için çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden ekipler, il genelindeki ihtiyaç duyulan bölgelerde de koordineli çalışmaların devam edeceğini belirtti.
 
 
 
 
 HBB ULUS ALANINDAKİ BANKLARI GEÇİCİ SÜRELİĞİNE KALDIRDI
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs( Covic-19) salgınının Türkiye'de de görülmesinin ardından halk sağlığını korumak adına önlem amaçlı başlattığı çalışmalarına devam ediyor.
 
Park, meydan, cadde ve sokak, otobüs durakları, toplu ulaşım araçları ve çocuk oyun alanları gibi insanların toplu olarak kullandığı alanlarda tedbir amacıyla düzenli olarak dezenfeksiyon gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Antakya ilçesinde bulunan Ulus alanındaki bankları geçici süreliğine kaldırdı.
 
65 yaş üstü vatandaşların en uğrak yeri olarak bilinen Köprübaşı’nda künefecilerin bulunduğu meydandaki bankları geçici süreliğine kaldıran ekipler, vatandaşların sosyal alanlarda birbirleriyle gereken mesafeyi korumalarını amaçladıklarını belirterek 65 yaş üstü vatandaşları da sokağa çıkma yasağına uymaları konusunda uyardı.
 
 
 
 
 
HBB’NİN ÇALIŞMALARI KENT GENELİNDE DEVAM EDİYOR
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Hatay’ın 15 ilçesinde ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak ve kentin her köşesine hizmet ulaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
 
Hatay’ın her metrekaresine hizmet götürerek halkın ulaşımını rahatlamak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Yayladağı ilçesine bağlı Çabala Mahallesi’nde stabilize yol çalışmalarına başladı.
 
Ani yağışlarda taşkınların önlenmesi ve sel riskinin en aza indirilmesi açısından önem arz eden bölgelerde titiz çalışmalar gerçekleştiren ekipler, ayrıca mahalledeki yağmur suyu kanalında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Büyüksehir Belediyesi yetkilileri , çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacaklarını belirterek yol çalışmalarının tamamlanması ile Yayladağılı vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayabileceklerini ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet