Skip Navigation Links

Evinizde Kalın Çaylar Bizden

DUALARIMIZ SİZİN İÇİN

Evinizde Kalın Çaylar BizdenWeb
TV

Gündem   A+a-

 EVİNİZDE KALIN, ÇAYINIZ BİZDEN
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge sorumlusu Taygun Cantürk, dünyayı etkisi altına alan Coronavirüse karşı alınan önlemler çerçevesinde; yasa gereği evlerinden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza seslenerek “ Sevgili büyüklerimiz sizler bizim için değerlisiniz ve kıymetlisiniz. Siz evinizden çıkmayın, çayınızı biz ikram edelim” dedi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını her zaman ön planda tuttuklarını ve salgına karşı alınan önlemleri vakit geçirmeden uygulamaya başladıklarını ifade eden Taygun Cantürk, bu konuda büyük bir özveriyle çalışan belediye personeline teşekkür etti.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı İskenderun binasında; İşletme ve İştiraklar Daire Başkanı Mehmet Kaplan ile sahada aktif olarak görev yapan personelle bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk yeni bir projeyi hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire başkanlığına bağlı Sosyal Doku ekipleri tarafından belirlenen yalnız ve yardıma muhtaç 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerine çay ve şeker dağıtımının startını veren Cantürk, vatandaşlarımıza her türlü konuda yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.
 
Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Taygun Cantürk şunları söyledi. “ Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda başlattığımız bu çalışmada; evlerinde çıkmaları kısıtlanan sevgili büyüklerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu hissetmelerini amaçladık. Kıymetli büyüklerimiz sizler bizim için değerlisiniz. Sağlığınız bizim için her şeyden önemlidir. Siz evinizden çıkmayın, biz size evinizde çay ikram edelim.Bu özverili çalışmada emeği geçen ve özveriyle katkı sunan başta Sağlık ve Sosyal Hizmetler, İtfaiye ve Zabıta Daire başkanlıkları ile tüm personelimize teşekkür ederim.”
 
DUALARIMIZ SİZİN İÇİN
 
Sağlık ve Sosyal Daire Başkanlığı ile Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, daha önceden müracaat eden ve adresleri belirlenen evlerdeki 65 yaş üstü vatandaşlarımıza çay ve şeker dağıtımını gerçekleştirdi.
 
Sosyal Doku ekibi ile Zabıta Dairesine bağlı ekiplerin evlerine yaptıkları ziyaret ve verdikleri hediye paketlerinden ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlarımız “ Allah sizden ve Başkanımız Lütfü Savaş’tan razı olsun. Bizleri hatırlamanız ve yanımızda olduğunuzu hissettirmeniz bizleri memnun etti.Tüm dualarımız sizinle” şeklinde duygularını ifade ettiler.
Evinizde Kalın Çaylar Bizden videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet