Skip Navigation Links

Şampiyon İskenderun Demirçelik Lisesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseler arası futbol turnuvasında üçlü final karşılaşmaları sonucunda Mursaloğlu lisesi'ni 1-0, P

Spor   A+a-

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseler arası futbol turnuvasında üçlü final karşılaşmaları sonucunda Mursaloğlu lisesi’ni 1-0, Payas Endüstri Meslek Lisesi’ni de penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup eden Demirçelik lisesi İskenderun grubu şampiyonu oldu.
İskenderun Demirçelik Lisesi Müdürü Oğuzel Kükrek ile Beden Eğitimi Öğretmeni Derya Yıldız yaptıkları açıklamada şunları söylediler.
“Öncelikle bizlere şampiyonluk yaşatan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımız İskenderun Demirçelikspor’un alt yapısını oluşturmaktadır. Herkesin bildiği gibi İskenderun Demirçelikspor ile uyum içerisinde çalışarak bu başarıyı elde ettik. İskenderun Demirçelik lisesi idarecileri olarak, bizlere her zaman destekte bulunan İskenderun Demirçelikspor kulüp Başkanı Cengiz Gül’e, altyapı hocalarımız Bekir Yardıncı’ya, Mehmet Çetin’e, ve Bedi Cabbas’a teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet