Skip Navigation Links

15 tatili ve Koronavirüs Arasını Fırsata Dönüştürdüler…

Dönüşte Öğretmen ve Öğrencilere Sürpriz Hazır…

15 tatili ve Koronavirüs Arasını Fırsata Dönüştürdüler…

Eğitim   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın verdiği Koronavirüs arasını fırsata çevirerek, hem akıl oyunları odasını, hem de öğretmenlerin teneffüslerde huzur içinde vakit geçirebilecekleri Öğretmenler Odası’nı ve beş idareci odasını hayırseverler desteğiyle düzenlemiş, ayrıca yine beş adet klimayı hayırseverler desteğiyle ihtiyaç olan bölümlere taktırılarak sürpriz hazırladı. Daha önce 32 dersliğin kapısını İskenderun Ticaret Ve Sanayi Odasının katkısıyla yenilenmiş. Ayrıca 12 dersliğin klimasını Okul Aile Birliğiyle yenilemişti.
 
Sadece akıl oyunları, öğretmenler odası, idari odaları düzenlemek,tüm sınıfların kapılarını yenilemek ve klimaları yenilemekle kalınmadı, aynı zamanda okulun tuvaletleri, koridorlarında bakım yapıldıktan sonra dezenfeksiyon işlemiyle okul sağlıklı bir şekilde eğitime hazır hale getirildi.
 
Öğretmen ve öğrencilerine sürpriz hazırlayarak okulların yeniden eğitime açılacağı günü bekleyen Okul Müdürü Abdurrahman Gülgen ve Okul Aile Birliği Başkanı Dilara Özbulur ve yönetimi, eksiklerin giderilmesi için çalışmaları ve süprizleri daha sürecek.
Akıl oyunları sınıfının da tüm oyuncaklarıyla birlikte hazır olduğunu belirten Okul Aile Birliği Başkanı Dilara Özbulur, Öğretmenlere huzurlu bir dinlenme ortamı, öğrencilerimize daha keyifli, eğitici, temiz, hijyenik ve güvenli bir ortam hazırlanması için çalışan Okul Müdürü Abdurrahman Gülgen’e, hayırsever vatandaşlara,yardımı ve emeği geçen diğer idareci ve öğretmenlere ve okul aile birliği yönetimine teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet