Skip Navigation Links

Çocuklarımızın Sağlığı İçin Daha Dikkatli Olalım!

Özel Gelişim Hastanesi Başhekimi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan: Çocuklarımızın Sağlığı İçin Daha Dikkatli Olalım!

Çocuklarımızın Sağlığı İçin Daha Dikkatli Olalım!

Sağlık   A+a-

Özel Gelişim Hastanesi Başhekimi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan:
Çocuklarımızın Sağlığı İçin Daha Dikkatli Olalım!
Mega Radyo’da canlı yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ programına bu hafta İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Başhekimi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan konuk oldu. Mega Radyo Genel yayın yönetmeni, usta radyocu Semir Yazıcı’nın sunduğu Programın canlı yayın konuğu Dr. Emin Turhan genel sağlık sorunları, corona virüs ve çocuk sağlığı hastalıkları ile ilgili önemli bilgiler verdi.
14 yıldır İskenderun’da sağlık hizmeti vermekte olan Gelişim Hastanesinin, sürekli gelişmeye odaklı, günün teknolojik ve fiziksel şartlarını üst düzeye taşımaya yönelik yatırımlarının devam ettiğini vurgulayan Başhekim Dr. Emin Turhan; bölgedeki hastaların tedavi için kent dışındaki hastanelere gerek duymayacağı bir ortamı sağladıklarını ve bölgenin önemli bir kurumsal markası olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini belirtti.
Hastane sahipleri Metin Yıldız ve Yalım Yıldız’a teşekkür ederek sağlık sektörüne yatırım yapmaya fedakârca devam ettiklerini belirten Dr. Emin Turhan; “Onkoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Beyin cerrahisi, Obezite cerrahisi gibi önemli branşlarda iddialı ve teknolojik donanımlı bir sağlık kuruluşu olan Gelişim Hastanesi, Uzman hekim kadrosu, yoğun bakım üniteleri ve yatak kapasitesiyle de bölgede büyük öneme sahiptir. Özel Gelişim Hastanesi, sürekli gelişmeye odaklı, günün teknolojik ve fiziksel şartlarını üst düzeye taşımaya yönelik yatırımlarının devam ettiği bir sağlık kuruluşudur.” dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet