Skip Navigation Links

Uzm. Dr Seda Yıldız'dan Dezenfektan Uyarısı

Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınının ardından, virüsten korunmak için dezenfektan ve kolonya kullanımının artmasıyla ilgili

Uzm. Dr Seda Yıldız'dan Dezenfektan Uyarısı

Sağlık   A+a-

Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınının ardından, virüsten korunmak için dezenfektan ve kolonya kullanımının artmasıyla ilgili uyarılarda bulunan İskenderun Gelişim Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Seda Yıldız, kullanılan ürünlerin Sağlık Bakanlı onaylı olmasına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, hijyen konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.
 
Virüsle mücadele konusunda, hijyen kurallarına uymanın önemine dikkat çeken Uzm. Dr. Seda Yıldız, “Virüsten korunmak için yapılacak en güzel şey el yıkamak. Ellerimizi yıkayamadığımızda ise dezenfektan veya kolonya kullanılmasını öneriyoruz. Bu ürünleri alırken de, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olmasına dikkat etmemiz gerekmektedir. Ayrıca bu dönemde tokalaşmamalı ve ellerimizi temiz tutmalıyız. Temizlik için en az 20 saniye ellerimizi sabunla yıkamalıyız. Ellerimizi yıkadıktan sonra nemlendirmemiz, el kuruluğunu önleyecektir” dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet