Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eğitim Çalıştayı Raporu Vekil Özel’de..

Eğitim Çalıştayı Raporu Vekil Özel’de..

Eğitim Çalıştayı Raporu Vekil Özel’de..

Gündem   A+a-

 Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube, 8 Şubat 2020 tarihinde İskenderun Emel Akçay İlkokulunda gerçekleştirilen "İskenderunda Eğitim Öğretim faaliyetlerinde mevcut durum, sorun tespiti ve çözüm önerileri çalıştayı " sonuç raporunu AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir OZEL'e verdi.
Böyle ciddi bir çalışmanın bölge eğitimine katkı sağlayacağını söyleyen Milletvekili Özel, raporda belirtilen sorun ve çözüm önerilerinin uygulamada karşılık bulması için mutlaka takipçisi olacağını belirtti.
Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Yavuz Selim YANIK yaptığı açıklamada şöyle dedi:
Ayrıca İskenderun ilçemizde ki bazı okulların dönüşümü ile ilgili okul ziyaretlerimizde öğretmen arkadaşlarımızın bize ilettiği isteklerini Sayın Abdulkadir ÖZEL’E ilettik. Sonuç Raporunda ki hususların ve meslektaşlarımızın isteklerinin takipçisi olacağını belirten Sayın vekile ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz.
Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte İskenderun İlçe milli eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek çalıştay raporumuzu İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal KÖSEOĞLU ve Şube Müdürleriyle de paylaştık. İlçe Milli Eğitim Müdürü sonuç raporunu alarak değerlendireceklerini faydalanacaklarını söyledi, İlçe Milli eğitim Müdürü  Kemal KÖSEOĞLU eğitim Öğretimde başarının yakalanması için tüm paydaşların ciddi bir şekilde üzerine düşeni yapması gerektiğini bunun bir kişiyle veya bir kurumla olamayacağını belirtti. Daha sonra bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Yapılan bu çalıştayda ulaşılan verilerin uygulamada karşılık bulması için kendilerine ışık tutacağını söyleyen İlçe MEM yöneticilerine teşekkür ediyoruz.
Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube olarak 8 Şubat 2020 tarihinde İskenderun Emel Akçay İlkokulunda gerçekleştirdiğimiz "İskenderunda Eğitim Öğretim faaliyetlerinde mevcut durum, sorun tespiti ve çözüm önerileri çalıştayı " sonuç raporunu önümüzde ki günlerde İskenderun Eğitim Öğretimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz kişi ve kurumlarla paylaşmaya devam edeceğiz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş