Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz - Samandağ Yolunda Son Rötuşlar..

Arsuz - Samandağ Yolunda Son Rötuşlar..

Arsuz - Samandağ Yolunda Son Rötuşlar..

Arsuz   A+a-

 Kale Mahallesi içi güzergah düzenlemesi ve beton asfalt çalışmalarına başlanan Arsuz Samandağ yolu bitme aşamasına gelirken, Işıklı ve Kale Mahallesi arasındaki çok bozuk olan yolun Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde tamamlanması isteniyor.

Arsuz - Samandağ Yolunda Son Rötuşlar..

Çalışmalarında sona gelinen ve altyapısı tamamlanarak sadece asfaltının dökülmesi ve Kale Mahalle içi güzergah değişikliği işi kalan Arsuz - Samandağ yol çalışmaları kış şartları nedeniyle ara verilmesinin ardından tekrardan başladı.
Hatay Valisi Rahmi DOĞAN ‘ın talimatları ile en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılması planlanan yolda Arsuz Kaymakamı Musa SARI , Vali Yardımcısı Yusuf İZCİ ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı teknik personelleri ile Müteahhit firma temsilcileri ile birlikte çalışmaları yerinde incelendi.
Arsuz Samandağ yolunda son rötuşlar yapılırken, Kale ve Işıklı Mahalleleri arası yolun da Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması bekleniyor.
Arsuz Samandağ arası duble sahil yoluna kavuşmuş olmasına rağmen, bu güzergahı kullanacak vatandaşların Işıklı-Kale Mahalleleri arası yolun çok kötü olması nedeniyle zorlanmaması için Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli tesviye ve sıcak asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde başlatması isteniyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar