Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘Corona Virüse Karşı Kurumsal Tedbir!'

‘Corona Virüse Karşı Kurumsal Tedbir!

‘Corona Virüse Karşı Kurumsal Tedbir!'

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın katılımıyla “Liman Sağlık ve Güvenlik Toplantısı” düzenlendi.
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin Toplantı Salonu’nda icra edilen toplantıda; Hudutların, gemilerin ve liman tesislerinde uygulanmakta olan genel güvenlik tedbirlerinin yanı sıra viral enfeksiyon ve corona virüsüne yönelik de genel bilgilendirme yapıldı.
 
İskenderun Sahil Sağlık Denetleme Merkezi’nin Sorumlusu Dr. Yusuf Coşkun tarafından yapılan sunum eşliğinde, yabancı ülkelerden bölgemiz limanlarına gelen gemiler ve gemi mürettebatı ile ilgili sağlık ve hijyen açısından alınan tedbir ve önlemler gözden geçirilerek, viral enfeksiyon ve corona virüse karşı kurumsal tedbirlerin yanı sıra kişisel hijyene hassasiyet gösterilmesinin önem ve önceliğine dikkat çekildi.
 
Toplantıya; Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür V. Akif Ertekin, Liman Başkanı Hüseyin Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Payas Emniyet Müdürü Mustafa Bağ,İskenderun İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İskenderun Tarım ve Orman İlçe Müdürü Osman Hatlar, Liman yetkilileri ve Gemi Acente temsilcileri katıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar