Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatsu Heyeti Sağlıklı Ve Güvenli Hizmet İçin Sahada

Reyhanlılara hizmet veren Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret ederek denetlemelerde bulundu.

Hatsu Heyeti Sağlıklı Ve Güvenli Hizmet İçin Sahada

Hatay   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, yapılan projeler sonrasında verilen hizmetlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi adına ilçelerdeki hizmet binalarında ve sahada rutin olarak gerçekleştirdiği incelemelerini sürdürüyor.
Personeller arasındaki koordineyi sağlama ve verilen hizmetleri yerinde denetleme adına HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Muhammed İkbal Polat ve Daire Başkanları Reyhanlı ile Kumlu ilçe hizmet binası ve Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi ve Atıksu Terfi İstasyonunu ziyaret etti.
Farklı birimlerde görev yapan personel ile bir araya gelip istişareler gerçekleştiren Genel Müdür Çaparali, verilen hizmetlerin daha kaliteli, hızlı ve çözüm odaklı olması konusunda personellerle bir araya gelerek istişare gerçekleştirdi.
İşlemlerini yapan vatandaşlarla da fikir alışverişinde bulunan Genel Müdür Çaparali, ilçe hizmet binalarına yapılan ziyaretin ardından Reyhanlılara hizmet veren Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret ederek denetlemelerde bulundu.
Bugüne ve geleceğe kaliteli, sağlıklı bir yaşam olanağı sağlama hedefiyle çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Çaparali, hizmetlerimizin verimini arttırmak adına vatandaşlarla ve sahadaki personellerle bir araya gelmeye devam edeceklerini vurguladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar