Skip Navigation Links

Nike turnuvası Hatay'da da yapılacak

Hatay ASKF genel başkanı Mehmet Öztürk'ün İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklamasında Nike Halı Saha Lig'in ilimizde de düzenlene

Spor   A+a-

Hatay ASKF genel başkanı Mehmet Öztürk’ün İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın açıklamasında Nike Halı Saha Lig’in ilimizde de düzenleneceğini İskenderun amatör takımların katılımını beklediğini açıkladı.

Nike turnuvası Hatay’da da yapılacak
Mehmet Öztürk’ün açıklaması şöyle; “Nike Halı Saha Futbol Turnuvası sponsorluğu tamamen Nike firması üstlenmiştir. Türkiye genelinde53 il merkezi 6 ilçede bu ilçelerden bir tanesi İskenderun olmak üzere yapılacaktır. Bu bizim için bir şanstır. Adana mersinde bir yerde yapılıyor ama Hatay da iki yerde yapılıyor. Buradaki amaç şu futbol ve spor yapmayan gençlerimizin spora teşvik etmek amacıyla bir bu turnuvayı düzenleme kararı alınmıştır. Bunun için 15–19, 20–35 yaş gruplarımız var. İki kategoride bunlar faaliyet gösterecekler. Takımlarımız 5+1, 2 yedek ile toplam 8 kişiden oluşacak. Bunların katılım ücretleri 80 TL lisans bedeli dâhilinde bunlar. Turnuva sonunda da federasyonumuz dereceye girecek kulüplerimize amatör spor kulüpleri federasyonu daha sonra açıklanacak bir ödülle ödüllendirilecek. Ayrıca il birinciliğini geçenler orda da ödüllendirilecek bölgeyi de aşması halinde Türkiye futbol federasyonunun bir yıllık halı saha ücretini Türkiye futbol federasyonu karşılayacak Nike’ın da ödülleri spor malzemeleri bir sürü eşantiyonu var aynı zamanda ayrıca bir hafta boyunca Türkiye milli futbol takımı antrenörü nezaretinde bir haftalık kamp yapılacak. Bunun için bende inanıyorum ki Hatay olarak il olarak en azından iki takımla katılacağımıza inanıyorum. Turnuvalar 27 Martta başlayacak. Kayıtlarımız bugünkü tarih itibarıyla ayın 19una kadar devam edecek. İskenderun’dan 72 takım katılacak. Maçlar İskenderun belediyesinin sahasında oynanacak. Antakya’da da defne halı sahasında oynanacak. Sahalar yaklaşık 30 gün bize tahsis edilecek. Maçlar 3er takımlı lig usulü oynanacak.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet