Skip Navigation Links

Bize haksızlık yapanları da Allah'a havale ediyoruz

Payas Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ay, Payas Belediyesi Spor Tesislerinde oynanan Payas Belediye Spor-Karayılan Belediye Spor Futbol müsabakası

Spor   A+a-

 
Payas Belediye Spor Kulübü Başkanı Ay:
 
Payas Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ay, Payas Belediyesi Spor Tesislerinde oynanan Payas Belediye Spor-Karayılan Belediye Spor Futbol müsabakasında hakemin skandal kararlar verdiğini söyledi.
 
Ay, “maç öncesinde maçın kıdemli yardımcı hakemi olarak açıklanan Asker Açokgöz’ün ortada hiçbir neden yokken müsabakadan alınarak yerine Halil İbrahim Sert atandı. Ardından sanki müsabakada bir şeyler olacakmış gibi olağan üstü güvenlik önlemleri alınması ve daha önce Hatay Bölgesinde oynanan hiçbir müsabakada görülmemiş kadar çok güvenlik güçlerinin maça yönlendirilmesi olacakların habercisiymiş gibi herkesin aklına birçok soru işareti bıraktı.”dedi.
 
Müsabakanın başlamasıyla birlikte müsabakanın orta hakemi M.Cem Hanoğlu'nun verdiği yanlış ve yanlı kararların tüm izleyenleri karamsarlığa ve olacaklar hakkında tahmin yürütmeye sevk ettiğini belirten Ay,”Müsabakanın daha 4.dakikasında ilk ikili mücadelede yıllarca üst liglerde mücadele etmiş(Bank Asya 1.Ligi, Türkiye 2.Ligi,Türkiye 3.Ligi)beş yüzden fazla resmi müsabakaya çıkmış Payas Belediye Spor'un Takım Kaptanı Ali Gürsoy'u hiçbir gerekçe olmaksızın üstelik faulü yapan rakip takım oyuncusuyken fırsat kollarmışçasına oyundan atması ve hemen akabinde müsabakanın 9.dakikasında takımımızın oyuncularından Utku Başman'ında oyundan atılması bizleri düşündürdü”dedi.
 
Ay, şöyle devam etti:
 
“Üstelik yanlı ve yanlış kararlar bununla da kalmayarak orta hakem M.Cem Hanoğlu ve Halil İbrahim Sert bir karar daha vererek herkesin açıkça gördüğü ofsayttan yediğimiz gole seyirci kaldı. Daha önce ilk yarının ilk maçı Odabaşı Belediye Spor-Payas Belediye Spor müsabasında da düdük çalan ve aynı yanlı ve yanlış kararlar veren M.Cem Hanoğlu’nun yönettiği maçta da puan kaybetmiştik. Bizim hiç inanmak istemiyoruz ama üzerimizde sanki bir takım oyunlar oynanıyor.”
 
Payas Belediye Spor Kulübü 10 farklı branşta yaklaşık 1000'i aşan sporcusuyla Türk Sporuna Hizmet etmeyi vazife edinmiş, Hatay ilinde ve Türkiye genelinde sayısız başarılar elde etmiş, Milli Takımlara Sporcu veren her kesimin takdirini kazanmış güzide bir spor kulübü olduğunu belirten Ay,”Fakat birileri çıkıyor verdiğimiz bu emeği hiçe sayarak hem yönetim kurulumuz hem de spora gönül vermiş halkımızın hayalleriyle oynuyor. M.Cem Hanoğlu ve H.İbrahim Sert, Payas Belediye spordan ne istiyorsunuz? Diye sormak istiyoruz. Kulübümüzle ne alıp veremediğiniz var? Ya da kulübümüzle uğraşarak kimleri mutlu etmeye çalışıyorsunuz? Şimdiye kadar çok haksızlıklara uğradık çok şeyler yaşadık hep sineye çektik bundan sonra susmayacağız hakkımızı her platformda sonuna kadar arayacağız. Gerekli tüm mercilere ulaşıp göreve davet edeceğiz.”şeklinde konuştu.
 
Yapılan haksızlıkların hesabını birileri eğer sormaz ise yönetim kurulu olarak bazı şeyleri gözden geçirip gerekirse Futbol Takımını tüm kategorilerden çekmeyi bile düşündüklerini belirten Ay,”Payas Belediye Spor Kulübü olarak kimseye engel olmayalım çekilelim rahat etsinler. Koskoca bir camianın Payas Belediye Spor kulübü camiasının emeklerini birileri geliyor 10 dk. da gasp ediyor ve elini kolunu sallayarak gidiyor. M.Cem Hanoğlu ve Halil İbrahim Sert adlı hakemlerden hesap soracak kimse yok mu? Payas Belediye Spor Kulübü olarak tüm Futbol camiasına müracaat edeceğiz ve hakkımızı arayacağız. Bize haksızlık yapanları da Allaha havale ediyoruz.”dedi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet