Skip Navigation Links

Başkan Cievelek'ten saldırıya sert kınama!!!

Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu'na yapılan saldırıyı kınayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Belediyesi'nin hizmet üretmesini enge

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu saldırıya uğradı. Kimliği belilirsiz kişiler tarafından İskenderun Belediyesi önünde saldırıya uğrayan Köseoğlu’nun yüzünde hafif hasar meydana gelirken, sağlık durumunda önemli bir sorun olmadığı öğrenildi.
Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’na yapılan saldırıyı kınayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Belediyesi’nin hizmet üretmesini engellemek isteyen gizli eller olduğunu belirterek, bu ellerin tespit edilerek kırılacağını söyledi.
Başkan civelek’in kınama mesajı şöyle;

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek, Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’nun bugün (08.06.2010) saat 13.15’te belediye hizmet binası yakınında kimliği meçhul kişilerce darp edilmesi girişiminde bulunulmasını kınadı. Başkan Civelek, ikinci kez bir müdüre yapılan saldırıda bulunulmasını, “İskenderun Belediyesi’nin dolayısı ile İskenderun’un kaderi ile oynamak isteyen bir el” olarak değerlendirdi.
Programını iptal ederek gelişmelerle ilgili Belediye hizmet binasına dönen ve Belediye Meclis toplantısında konuyla ilgili bilgi veren Başkan Civelek, şöyle konuştu: “Toplantıya katılamayacaktım. 15 dakika önce Fen İşleri Müdürü’ne bir darp girişiminde bulunuldu. Toplantıya bu sebepten geldim. Son 15 gündür İskenderun hiç alışılagelmedik şeyler oluyor. Daha önce İmar Müdürü’ne olan saldırı ve şimdi de Fen İşleri Müdürüne olan saldırı… İskenderun Belediyesi’nin, dolayısı ile İskenderun’un kaderi ile oynamak isteyen bir el. Çünkü İskenderun Belediyesi çalışıyor; çalıştırmak istemeyenler var. Bu bir oyun değil. Burası yarınlarımızın, çocuklarımızın kaderi. İskenderun Belediyesi çalışıyor. 15-16 Trilyon civarında borç ödedik. İskenderun’da yapılan birçok iş var ve bunlar süsleme işler değil. İskele yapımı başlıyor, Kılçık yerine evlendirme dairesi, 15 Haziran’da Cemnur önündeki kanalın ihalesine çıkacağız, bugün İller Bankası’ndan su şebekesi onayı alındı ve Temmuz ayında Demir-Çelik’ten buraya yapım ihalesine çıkılıyor, otellerin yapımına başlanıyor. Kısacası İskenderun’un önü çok açık. Bunların yapılmasını istemeyen gizli eller var. Bunların kim olduğunu mutlaka bir gün öğreneceğiz ve o eller kırılacak. Yazıklar olsun. Bu olayı sonuna kadar kınıyorum, kabul etmiyorum. Hiç birimiz de affetmiyoruz.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet