Skip Navigation Links

Dt. Mehmet Ali Kör Dental Clinic’te

Dişhekimi Mehmet Ali Kör,Aykut Apartmanı birinci katta bulunan İskenderun Dental Clinic’te hizmet vermeye başladı.

Dt. Mehmet Ali Kör Dental Clinic’te

Sağlık   A+a-

 Dişhekimi Mehmet Ali Kör, Çarşı PTT ve Beştemmuz İlkokulu karşısı Aykut Apartmanı birinci katta bulunan İskenderun Dental Clinic’te hizmet vermeye başladı.
Geçtiğimiz günlerden itibaren Dental Clinic’te hizmet vermeye başlayan Dişhekimi Mehmet Ali Kör, son teknoloji cihazlarıyla mükemmel ve sonuç odaklı bir anlayışla hizmet veriyor.
Yakın Doğum Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’ni tam burslu olarak kazandıktan sonra çok sevdiği mesleğini en iyi şekilde yapabilmek adına öğrencilik yıllarında kendini geliştirmeye başlayan Dişhekimi Mehmet Ali Kör, mezun olduktan sonra da dişhekimliğindeki gelişmelere ve yeni teknolojiye uygun bir şekilde Dental Clinic’i İskenderun Beştemmuz İlkokulu karşısı Aykut Apartmanında hizmete açtı.
Estetik Dolgu, Kanal Tedavisi, İmplant, Gülüş Tasarımı, Gömülü Diş Çekimi, Zirkonyum Kaplama, Laminate Veneer, Ortodonti gibi toplumun en çok ihtiyacı olan konular başta olmak üzere bir çok konuda daha hizmet veren Dental Clinic Sahibi Dişhekimi Mehmet Ali Kör, hastalarından gelen mutlu geri dönüşlerin keyfini yaşıyor.
DENTAL CLINIC İskenderun
Dt. Mehmet Ali Kör
Diş Hekimi
0326 614 83 82
0539 307 37 67
Namık Kemal Caddesi 63 Sokak Aykut Apartman No: 3 Kat :1/9
5 Temmuz İ.Ö.O Yanı Çarşı
PTT Karşısı İskenderun / Hatay
Dentalcliniciskenderun Facebook ve İnstegram adreslerinden de takip edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Belma akyol 14 Ocak 2023 Cumartesi
İmlanın çok iyi hiçbir sıkıntım olmadı doktorum mehmet ali kör ve ekinine şükranlarımı sunarım.Çok temiz ve steril bir ortam ellerine sağlık
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet