Skip Navigation Links

Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Kuruldu

Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı oldu.

Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Kuruldu

Hatay   A+a-

Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık, yeni kurulan Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı oldu.
Federasyonun kuruluşu ile alakalı basın açıklamasında bulunan Başkan Salık, “Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu 02.03.2020 tarihi itibari ile kurulmuştur. Her zaman devletimizin emrinde olduğumuzu tekrar hatırlatmak isteriz” dedi.
Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık açıklamasında, “Doğu Akdeniz bölgemizde bulunan güvenlik korucuları, gönüllü güvenlik korucuları ve şehit- gazi ailelerinin birlik beraberliğini savunmak, özlük haklarında ki eksiklikleri giderilmesi hususunda ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapmak amacıyla Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Kilis ve Adıyaman Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri derneklerinin birleşimi ile kurulmuştur. Türkiye geneli 1800 şehidimiz ve 3000 gazimiz var. Doğu Akdeniz bölgemizde görev yapan 3650 güvenlik korucusu, 1000 gönüllü güvenlik korucusu olarak her zaman devletimizin emrinde olduğumuzu tekrar hatırlatmak isteriz. Yeni kurulan federasyonumuzun vatana millete hayırlı olmasını yüce Allaktan niyaz ederim” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet