Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Spor Şehitlerimizi Saygıyla Andı

İskenderun Spor ile Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı maçı öncesinde 5 Temmuz stadında duygulu anlar yaşandı.

İskenderun Spor Şehitlerimizi Saygıyla Andı

Spor   A+a-

İskenderun Spor sahaya "Milletimizin başı sağolsun. İdlib'teki Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz" pangartıyla çıktı
İskenderun Spor Şehitlerimizi Saygıyla Andı
TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Spor ile Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı maçı öncesinde 5 Temmuz stadında duygulu anlar yaşandı.
Güney Temsilcis 5 Temmuz İskenderun Spor, 5 Temmuz stadındaki taraftarlarının karşısına "Milletimizin Başı Sağolsun. İdlip'teki Şehitlerimizi Saygıyla anıyoruz" pangartıyla çıktı.
Ellerinde Türk Bayraklarıyla sahaya çıkan Turuncu Mavili Futbolcuların Şehitlerimiz nedeniyle bir hayli üzgün olmaları dikkatlerden kaçmadı.
Mete Ayyürek Hakan Erdaş ile Ahmet Maden hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma öncesinde Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşımız okundu, ve İskenderun sporlular taraftarlara asker selamı verdi.
İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ile Ahmet Keskin, her zaman olduğu gibi yine İskenderun Spor'u yalnız bırakmadı.
İskenderun Spor'lu Koray Kurt, attığı golün ardından Türk Bayrağını öptü.
5 Temmuz İskenderun Spor'un Halit Yavuz önderliğindeki Alt yapı futbolcuları da üzerine Ay Yıldız işlemeli formalarıyla tribünde yerlerini alarak Şehitlerimize saygılarını gösterdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar