Skip Navigation Links

İskenderunlu şehit için Baba ocağında mevlit okutuldu…

İdlip'te şehit olan Astsubay Muhammed Ali Özer'in İskenderun'daki Baba evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.

İskenderunlu şehit için Baba ocağında mevlit okutuldu…Web
TV

Gündem   A+a-

 İdlip'te şehit olan Astsubay Muhammed Ali Özer'in İskenderun'daki Baba evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu. Modern Evler Mahallesi 309 sokak no 72 Büşra Apartmanı önünde ikindi namazına müteakip gerçekleştirilen mevlit programına Hatay Milletvekilleri H. Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, askeri ve sivil erkan, siyasiler, belediye meclis üyelerdi ile kalabalık vatandaş topluğu katıldı.
 
Mevlidi şerif programına katılan protokol ile vatandaşlar şehidin babası Hüseyin Özer ve yakınlarına başsağlığı dilendi. İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’nin yönetiminde gerçekleştirilen mevlidi şerif programında başta Ali Özer olmak üzere tüm şehitlere dualar edildi.
 
"ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN"
 
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden “Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin selameti için şehadete intikal eden aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet niyaz ederken, kederli aileleri başta olmak üzere, TSK teşkilatı, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı dileriz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderunlu şehit için Baba ocağında mevlit okutuldu… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet