Skip Navigation Links

'3. Lige çıkın ıslatması ve ödülü benden'

Başkan Civelek sözü verdi: '3. Lige çıkın ıslatması ve ödülü benden'

Spor   A+a-

Yeni İskenderunspor yönetim kurulu ve futbolcuları, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i terfi tenzil müsabakaları öncesi ziyaret ederek, bugüne kadar sağladığı desteğe teşekkür ettiler. Başkan Dr. Yusuf Civelek’e kaptan Ender Tıraş tarafından turuncu-mavi renklerden oluşan bir buket çiçek verilerek, destek sözüne teşekkür edildi.

Kulübün ilk yola çıkış hikayesini ve elde ettikleri başarıyı özetleyen kısa bir konuşma yapan yeni İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, Hatay şampiyonluğunun ardından terfi tenzil müsabakalarında belediye takımlarıyla mücadele edeceklerini ve 3. Lig hediyesiyle bir kez daha ziyaret etmek istediklerini söyledi. Takımın Hatay şampiyonluğunun tümüyle amatör ruh ve inançla gerçekleştiğine dikkat çeken Sedat Uysal, haklı bir gurur yaşarken destek beklediklerini de ifade etti.

Başarılarından dolayı yönetim kurulu ve futbolcuları kutlayan Dr. Yusuf Civelek, destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.
Futbolculara üçüncü lig hediyesi getirdikleri takdirde bir kutlama ve ödül müjdesi de veren Başkan Civelek, üçüncü lig yolunda başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.
Başkan Civelek, “Siz üçüncü lige çıkın, hep birlikte ıslatalım işin ödül boyutunu da o zaman konuşalım” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet