Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osb’de ‘Hizmet’ Mesaisi

“Kent trafiğini ve ulaşımını akıcı ve düzenli hale getirme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Osb’de ‘Hizmet’ Mesaisi

Hatay   A+a-

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Karayolları yetkilileri ile birlikte Azganlık Mahallesi giriş kavşağında ve bölgede yapılmakta yol çalışmalarını yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kent trafiğini ve ulaşımını akıcı ve düzenli hale getirme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ulaşımı sağlayan yolda ki çalışmaları, Başkan Fatih Tosyalı ile birlikte inceleyen Vali Doğan, “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ülke genelinde kentlerimizde gördüğümüz ve yaşadığımız kalkınma ve gelişme hamlesi bugün Hatay’ın her yerine uzanmış durumdadır. Bu çalışmalar planlanan program dahilinde artarak devam edecek” dedi.
İncelemenin ardından Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıları ile Atakaş Limanı’nda toplantı yapıldı. Toplantıya katılan Kaymakam İskender Yönden ve 1. OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, görüş ve önerilerini dile getirdi.
Genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, gerçekleştirilen çalışmalarda gelinen aşamalar ayrıntılarıyla ele alındı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar