Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘Rhosus Antik Kent Projesi’ yarım kalmasın!

‘Rhosus Antik Kent Projesi’ yarım kalmasın!

‘Rhosus Antik Kent Projesi’ yarım kalmasın!

Arsuz   A+a-

 Arsuz’un kültürel dokusunu korumak ve zenginleştirmek için geçen yıl başlatılan ve 1’inci Etap çalışmaları tamamlanan Rhosus Antik Kent Projesi’nin devam ettirilmesini isteyen Arsuzlular, “Bu proje Arsuz’a değer katıyor” dedi. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın öncülük ettiği ve büyük beğeni toplayan projenin tamamlanmasıyla turizm hareketliliğinin artacağını ifade eden vatandaşlar, yetkililerden destek bekliyor.
 
DOĞAKA, Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi tarafından başlatılan Rhosus Antik Kent Projesi’nin hayata geçmesinden sonra, restore edilen evler ve sokak güzelleştirme çalışmaları büyük takdir topladı.
 
Rhosus Antik Kent Projesi, Arsuz’un tarihi kültürel dokusunu koruduğu gibi Arsuz’un cazibe merkezi haline gelmesine de katkı sağladı.
 
Projenin tamamlanması için yetkililere seslenen Arsuzlular, “Büyük takdir gören projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Göreve geldiği günden bu yana büyük desteklerini gördüğümüz Valimiz Sayın Rahmi Doğan’ın projenin tamamlanmasına katkı vereceğine inancımız tamdır” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş