Skip Navigation Links

Modern Ulaşımda Yeni Adres Kırıkhan

vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sağlamaya devam ediyor.

Modern Ulaşımda Yeni Adres Kırıkhan

Hatay   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği kent içi toplu taşıma rehabilitasyon çalışmalarıyla vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sağlamaya devam ediyor.
İl genelinde devam eden toplu taşıma rehabilitasyon çalışmalarında yeni adres Kırıkhan olacak. Kırıkhan’da faaliyet gösteren 85 hak sahibi üyeyi kapsayan proje açıklanarak gerekli UKOME kararları alındı.
S.S 75 No.lu Şehir İçi, 133 No.lu Ceylanlı, 221 No.lu Bektaşlı ve 246 No.lu Delibekirli kooperatif üyeleri, dönüşümlerini tamamlayarak 54 modern araç UKOME kararlarıyla belirlenen güzergâhlarda vatandaşlara hizmet verecek.
Alınan kararlar doğrultusunda modern, konforlu, engelli erişimine uygun; 65 yaş ve üzeri, %40 ve üzeri engelli ile kısıtlı vatandaşların toplu taşıma hizmetinden ücretsiz faydalanacağı yeni ve yaşı küçük araçlarla bu hizmet verilecek.
Projenin hayata geçmesiyle birlikte elektronik ücret toplama sistemi de uygulamaya konacak ve Kırıkhan’daki vatandaşlar da Hatay Kart uygulamasından faydalanabilecek. Ayrıca Kırıkhanlı vatandaşlar Hatay Kart sayesinde aktarma indirimlerinden de yararlanarak ekonomik ulaşımın rahatını yaşayacak.
Hayata geçirilecek proje ile hem vatandaşlar nitelikli ulaşım hizmeti almış hem de şehir merkezindeki trafik rahatlamış olacak.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet