Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Çöp Konteynerlerini Yenileniyor

İskenderun Belediyesi, daha temiz bir çevre için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Çöp Konteynerlerini Yenileniyor

İskenderun   A+a-

 Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde tamiri mümkün olmayan eskimiş konteynerleri yenileri ile değiştiriyor.
TEMİZ BİR İSKENDERUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çevrenin korunması, görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi, temiz cadde ve sokakların oluşturulması için hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu çerçevede ekiplerimiz kentin ihtiyaç duyulan bölgelerine yeni çöp konteynerleri ve yunus tipi çöp kutularının montaj işlemini gerçekleştiriyor. Temiz ve daha güzel bir çevre için sokak ve caddelerimizin temizliğine önem veriyoruz. Bu kapsamda mevcut çöp konteynerlerine yenilerini ekliyoruz. “dedi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yenileme çalışmalarına devam etiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Ekipler Barıştepe'de ve muhtelif yerlerde eskimiş konteynerleri yenileri ile değiştirdi. Eski konteynerleri de bakım ve boyama işleri için topluyoruz. Daha sonra ihtiyaç duyuldukça onları da kullanacağız. Sağlık ve temizlik insan sağlığı için çok önemlidir. Bu konuya hassasiyet gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet