Skip Navigation Links

Miniklere Müjde

İskenderun'da geçtiğimiz günlerde hizmete giren Kapalı Spor Salonunda artık minik çocukların jimnastik yapabildikleri bölümde hizmete girdi.

Spor   A+a-

Miniklere Müjde
 
İskenderun’da geçtiğimiz günlerde hizmete giren Kapalı Spor Salonunda artık minik çocukların jimnastik yapabildikleri bölümde hizmete girdi.
İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Turgay Erdoğan, Pamuk Akademi Spor Kulübü ve antrenör Yılmaz Bölükbaşının gayretleri ile açılan jimnastik salonunda geleceğin şampiyon sporcuları yetiştiriliyor.
Kurban bayramından sonra Protokolün de katılacağı resmi törenle açılışı gerçekleştirilecek olan Jimnastik salonunda minik öğrencilerin yararlanabileceği belirtildi. Jimnastik salonu antrenörü Yılmaz Bölükbaşı yaptığı açıklamasında, “İskenderun’da eksikliği hissedilen böylesi bir tesisi halkın hizmetine sunulmasında Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Pamuk Akademi Merkezi müdürü Selma Kantarmacı hanım efendinin yoğun gayretleri oldu. Salona alınan malzemelerin yanı sıra, spor figürleri de yine Pamuk Akademi merkezindeki resim hocaları tarafından titizlikle çizildi. Böylesi bir tesisin hizmete sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet