Skip Navigation Links

Kurallara Uymak Hayat Kurtarır

İskenderun Kaymakamı. İskender Yönden'in başkanlığında 'Kural İhlalleri ve Kazaların Önlenmesi' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kurallara Uymak Hayat Kurtarır

İskenderun   A+a-

İskenderun Kaymakamı. İskender Yönden'in başkanlığında "Kural İhlalleri ve Kazaların Önlenmesi" temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda, Kaymakamımız. İskender Yönden başkanlığında icra edilen toplantıya; İskenderun Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ferit Gül, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası İskenderun Şube Başkanı Erol Akın, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, yolcu ve yük taşımacılığı yapan firma sahipleri/temsilcileri ve basın mensuplarımız katıldı.
Söz konusu toplantı kapsamında; İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Komiser Mustafa Çuhadar tarafından yapılan sunum eşliğinde, Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Karayolları Taşıma Yönetmeliği gözden geçirilmek suretiyle, ilgili mevzuat çerçevesindeki kurallara değinilmesinin yanı sıra sürücü, yolcu ve yaya olarak yer alan insan unsurunun yaptığı kural ihlalleri ve bu ihlallerin neden olduğu trafik kazalarının önlenmesine yönelik istişare ve bilgilendirme yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet