Skip Navigation Links

Türkiye 2.si Özşampiyonlar'dan

Belen Belediyesi Özşampiyonlar Taekwondo spor kulübü Türkiye şampiyonalarında madalya kazanmaya devam ediyor.

Spor   A+a-


Belen Belediyesi Özşampiyonlar Taekwondo spor kulübü Türkiye şampiyonalarında madalya kazanmaya devam ediyor.
23 /27 mayıs 2012 tarihleri arasında Antakya kapalı spor salonunda yapılan ve 265 erkek 165 bayan sporcu olmak üzere toplam 430 sporcunun katıldığı Liseler arası Türkiye Taekwondo şampiyonasında ilimizi temsil eden Belen Belediyesi Özşampiyonlar Taekwondo spor kulübü lisanslı sporcusu aynı zamanda İskenderun İmam hatip lisesinde okuyan Nazife İMREN Türkiye 2. Sı olarak ilimize madalya kazandıran sporcu oldu.
Antrenörü Mehmet KORHAN yaptığı açıklamada sporcumuzun daha önceki Türkiye şampiyonalarında da derecesi bulunduğu bunu tekrarlaması sevindirici zaten her sporcumuz ile yarışmalara katılırken hedefimizin birinci olması gerektiğini bütün sporcularım bilmektedir. Türkiye şampiyonası gibi zorlu müsabakada finale çıkmak bana göre büyük başarı bu başarıyı elde eden sporcumu kutluyorum
Aynı zamanda 30 mayıs 3 haziran 2012 tarihleri arasında SİVAS ilinde düzenlenen ve 45 ilden 280 erkek 200 bayan olmak üzere toplam 480 sporcunun katıldığı İlköğretim okulları arası Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonasında Hatay ilimizi temsilen katılan ve Belen belediyesi Özşampiyonlar Taekwondo spor kulübü lisanslı sporcusu olan aynı zamanda Kurtuluş ilköğretim okulunda okuyan Osman BOZKAN da Türkiye 3. Sı olarak ilimize madalya kazandıran sporcu olmuştur.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet