Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adeta her maça hakem korkusuyla çıkıyoruz

Payasspor Kulübü olarak almış olduğumuz kötü sonuçlara bahane aramak gibi bir derdimiz yoktur

Adeta her maça hakem korkusuyla çıkıyoruz

Spor   A+a-

Her hafta her maçta tüm profesyonel liglerde hakem hataları her geçen hafta artmaya devam etmektedir. Adeta her maça hakem korkusuyla çıkıyoruz.
Payasspor Kulübü olarak almış olduğumuz kötü sonuçlara bahane aramak gibi bir derdimiz yoktur. Ancak sezon başından bu yana, özellikle sezonun ilk maçlarında hiç profesyonel maç yönetmemiş acemi hakemleri, bizim maçlarımıza tayin ederek resmen maçlarda haklarımız gasbedilmiş, kulübümüz maddi manevi sıkıntılara sürüklenmiştir. Kocaelispor’la oynadığımız müsabakada liste dışındaki futbolcunun doksan dakika sahada mücadele etmesi, yapılması gereken tüm girişimlerimizi yapmamıza rağmen bizim sesimize kulak verilmemesi, Ofspor maçında verilmeyen penaltı, Turgutluspor’la ilk oynadığımız maçta ofsayttan yediğimiz gol, Ağrıspor maçında beş metre ilerden başlayan pozisyonda yediğimiz gol, Derincespor maçında iki haksız kırmızı kart gösterilmesi, bu maçlardaki bariz hakem hataları, sonucu etkileyen hakem hataları olmuştur. En son bugün oynadığımız Turgutluspor maçındaki hakem rezaleti tüm taraftarlarımızı ve camiamızı çileden çıkartmıştır. Görüntülerde ve resimlerde her şey ayan beyan ortadadır. Atmış olduğumuz nizami üç golümüz eften püften sebeplerle iptal edilmiştir. Açıkçası hakemler takımımızın emeklerine kıymaya ve emek hırsızlığı yapmaya devam etmektedirler.
Biz Payasspor kulübü olarak, kuruş kuruş para toplayıp, zor şartlar altında, yaşam mücadelesi veren bir kulübüz. Kendi sahamızda ve dışarda gördüğümüz hakem adaletsizliklerinden dolayı Payasspor kulübü olarak en az 10 puan kaybımız olmuştur.
Niyetimiz Türk futboluna katkı sağlamaktır. Hakemlerimizden tek isteğimiz; Takım ayrımı yapmadan Sahaya çıkıp adaletli bir şekilde işinizi yapmanız ve vicdanınız rahat sahadan ayrılmanızdır. Payasspor’u ve diğer Anadolu takımlarını asla küçük görmeyin Herkes bir şekilde iyi niyetle Türk futboluna hizmet etmektedirler. Yapmış olduğunuz hatalar maç sonuçlarına etki etmektedirler.
Sonuç olarak yapılan hakem hataları halkımızı germekte, şiddetin oluşmasına ve toplumsal sorunlara sebep olmaktadır. Bu olumsuzlukların ortadan kalkması için TFF ve MHK Yetkililerini göreve davet ediyor, bu haksızlıklara “DUR” denmesini arzuluyoruz.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş