Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dilenci Değilim MS Hastasıyım İş İstiyorum!

MS Hastası Seyit Rıza Kılıç, “Dilenci Değilim, Bana göre İş İstiyorum” diyerek devlet büyüklerine seslendi.

Dilenci Değilim MS Hastasıyım İş İstiyorum!Web
TV

Sağlık   A+a-

Dilenci Değilim MS Hastasıyım İş İstiyorum!
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Seyit Rıza Kılıç, sosyal medya hesabından derdini anlatırken yürekleri dağladı.
Seyit Rıza Kılıç, Çektiği videoda, dilenci olmadığını, MS hastası olduğunu, devletin verdiği 560 lira engelli maaşıyla biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk, ev kirası, elektrik ve su gibi giderlerini karşılamaya çalıştığını, MS hastasına uygun illa ki bir iş bulunabileceğini belirterek iş imkanı sağlandığı takdirde çalışarak rahat bir şekilde geçimini sağlayabileceğini ifade ediyor.
Dörtyol Numune Evler Mahallesi Doktor Kemal Kayhan Caddesi Palmetal Apt zemin katta ikamet eden Seyit Rıza Kılıç’ın 8 yaşındaki oğlu ilkokul ikinci sınıfa giderken, 5 yaşındaki kızı ise evde annesiyle kalıyor.
MS hastası olduğu için her işi yapamadığını anlatan Seyit Rıza Kılıç, devlet büyüklerinden kendisine göre iş istiyor ve üzerine basa basa da dilenci olmadığını ve çok zor durumda olduğunu anlatıyor.
Seyit Rıza Kılıç sosyal medya hesabından paylaştığı yürekleri dağlayan videosunda derdini bakın nasıl anlatıyor:
“Yaklaşık 10 yıldır MS hastasıyım. Evli, dünyalar tatlısı iki çocuk babasıyım. Engelli aylığı ile ayakta durmaya çalışıyorum. Kiracıyım. Elektriğimi, suyumu, mutfak masrafımı, kiramı zor karşılıyorum. Her işi yapamıyorum ama illa ki bana göre de bir iş vardır bu Hatay’da. Zor durumdayım. Bana göre bir iş arıyorum. Dilenci değilim. Çoluk çocuğum için sesimi duyurmaya çalışıyorum. Zor durumdayım. Bir iş istiyorum yetkililerden. Lütfen birileri sesimi duysun! Sesime kulak versin. Kimse yok mu sesimi duyacak. Kimse yok mu elimden tutacak! “
Dilenci Değilim MS Hastasıyım İş İstiyorum! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş