Skip Navigation Links

Yeter ‘İmagine Tomorrow İnovasyon ve Girişimcilik’ etkinliğine katıldı

İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ‘İmagine Tomorrow İnovasyon ve Girişimcilik’ etkinliğine katıldı.

 Yeter ‘İmagine Tomorrow  İnovasyon ve Girişimcilik’ etkinliğine katıldı

Ekonomi   A+a-

  Türkiye’nin en büyük “Girişimcilik ve İnovasyon” etkinliklerinden olan ve Avrupa’nın en büyük yükseköğretim çalışması Avrasya Üniversiteler Zirvesi (EURIE) kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile beraber Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Akdeniz ABİGEM A.Ş.’nin de organizatörü ve paydaşı olduğu “Imagine Tomorrow” bu yıl da ilgi odağı oldu.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da paydaşı olduğu Türkiye’nin en büyük Girişimcilik ve İnovasyon etkinliğine İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter de katıldı.
Girişimcilerin hazırladıkları yenilikçi projeler, kendi alanlarında uzman jüriler tarafından değerlendirilmeye sunulurken, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, de stantları gezerek girişimcilerle görüştü ve fikir alış verişinde bulundu.
19-21 Şubat tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi‘nde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören etkinliklere Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katılım sağlayarak başarılı girişimcilere ödüllerini takdim etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet